BİLECİK OSMANELİ İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2018 - 2019 ÖĞRETİM YILI SENE SONU EĞİTİM DEĞERLENDİRME TOPLANTISI KAYMAKAMIMIZ NAİF YAVUZ BAŞKANLIĞINDA HİSARCIK BEŞEVLER ORTAOKULUNDA YAPILDI.

Osmaneli Kaymakamı Naif Yavuz, Hisarcık-Beşevler Ortaokulu toplantı salonunda İlçe Milli Eğitim, Halk Eğitim ve Okul Müdürleri ile  2018-2019 yılı eğitim öğretim yılı,değerlendirmesi ile 2019-2020 yılı eğitim öğretim hedefleri konulu değerlendirme ve koordinasyon toplantısına başkanlık etti.Toplantıda; Kaymakam Yavuz, İlçemizin eğitiminin öğretiminin önemine vurgu yaptı. İlçemiz ortaokullarının Liselere Yerleştirme Sınavı (LYS) başarı ve başarısızlık sonuçları hakkında okul müdürlerinden tek tek bilgiler alarak değerlendirmelerde bulunuldu. İlçemizin anasınıfı, ilköğretim, ortaokul ve lise düzeyindeki okullarımızın yöneticilerinden, okulların başarılarını artırmaları konusunda farkındalık oluşturmalarını talep etti. İlçemiz okullarının personel istihdamı ve okullarımızın fiziksel yapıları konularında Mili Eğitim Müdürü Mahmut Ekinci'den bilgiler aldı.
2018 - 2019 ÖĞRETİM YILI SENE SONU EĞİTİM DEĞERLENDİRME TOPLANTISI KAYMAKAMIMIZ NAİF YAVUZ BAŞKANLIĞINDA HİSARCIK BEŞEVLER ORTAOKULUNDA YAPILDI.

Kaymakam Yavuz, toplantıda yaptığı konuşmasında; "Bir eğitim öğretim yılının daha sonuna geldik. Ben, eğitmeye öğretmeye gönül veren, çaba sarf eden, idareci ve öğretmenlere teşekkür ediyorum. Arkadaşlar..!, bütün gayretimiz eğitim olacak, öğretmek olacak. Bunun için ne gerekli ise hepimiz yapmaya mecburuz. Sorumluluk bilinci ile hareket etmeliyiz. Geleceğimiz için bu çok gerekli. Eğitim öğretim sürecinde önemsiz gördüğümüz her detay olumsuz neticeler veriyor. Ben, gayret gösteren, fedakârlık gösteren, bu işte ter döken hiç bir öğretmenimin çabasının boşa çıkacağına inanmıyorum. Bütün okul kadrolarımızdan 2019-2020 eğitim öğretim yılı ve devamında sürekli başarı odaklı hedeflerimiz olmalı. Stratejilerimiz olmalı. Eğitim için, geleceğimiz olan çocuklarımız için bu şekilde değerlendirmelerimiz, istişarelerimiz sürekli olacak. Sık sık öğretmenlerimiz, velilerimiz ve öğrencilerimizle bir araya gelerek zamanımızın çoğunu eğitime öğretime ayıracağız." İfaderiyle, yöneticilerinden tamamlanan eğitim öğretim sürecinde yaptıkları sosyal faaliyetleri hakkında da bilgiler aldı. Yeni eğitim sezonunda da öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz için sosyal aktivitelere önem vermelerini, projeler geliştirmelerini istedi. Kaymakam Yavuz konuşmasına devamla, "Milli Eğitim, Halk Eğitim  okul kadrolarımızla öğrencilerimizin okul içi ve okul dışı faaliyetler kapsamında farklı alanlarda aktiviteler ve sosyal projeler ile çocuklarımızı iyi bir birey olmaları için yönlendirmeliyiz. Gelişen dünyada öğrencilerimizi geleceğe hazırlama konusunda da dünyada ki gelişmeleri hepimizin, öğretmenlerimizin dolayısıyla öğrencilerimizinde topyekün takip etmemiz gerektiğini"ifade etti.

Kaymakam Yavuz, toplantın sonunda, "Bu güne kadar gayretleriniz için Kaymakamlık kurumum adına tekrar teşekkürlerimi sunuyorum.  Yeni eğitim sezonunda daha başarılı bir süreç geçirecegimiz inancıyla, temennisiyle, ilçemizin eğitim öğretim idareci ve kadrolarına saygı ve sevgilerimi bir kez daha iletiyorum."İfadeleriyle toplantıyı sonlandırdı.

27-06-2019

27-06-2019

Haceloğlu Mahallesi Güngören Sokak No 36/1 11500 Osmaneli/BİLECİK - 0 228 461 40 04

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.