BİLECİK OSMANELİ İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

“3200 VELİ, 3200 FİKİR” PROJESİ UYGULANMAYA BAŞLADI

“3200 VELİ, 3200 FİKİR” PROJESİ UYGULANMAYA  BAŞLADI

             İlçemizde yapılacak eğitim öğretim çalışmalarında velilerimizin düşüncelerini alarak eğitim öğretimin daha iyi bir hale getirilmesini sağlamak, velilerimizin  eğitim çalışmalarında  daha aktif hale gelmesini sağlayarak,  eğitim çalışmalarına velilerimizi daha fazla dahil ederek  onların önerilerini almak ve yapılacak çalışmalarda onlardan gelen dönütlere göre farklı çalışmalar yapmak,  yeni uygulamalar ile farkındalık oluşturmak; amacıyla uygulamaya koyduğumuz projemizde uygulama adımları şu şekildedir.

            İlçemizde bulunan öğrenci velilerimizin eğitim öğretim çalışmaları ve bağımlılık ile ilgili (Madde, sigara, alkol, tv. İnternet, vb.) görüş ve önerilerini hazırlanacak bir form ile alınacak. Velilerimizden gelen görüş ve öneriler okul idaresi ve rehber öğretmenler tarafından incelenerek rapor haline getirilecek. Okullardan gelen raporlar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde proje yürütme komisyonu tarafından incelenecek ve değerlendirilecek. Uygulanabilir olanlar projelendirilerek gerçekleştirilecektir. Ayrıca uygulanan projelerin fikir sahiplerine teşekkür belgesi ve plaketi verilecektir.

           Projemizin hayırlı olmasını diler,  destek veren velilerimize teşekkür ederiz.

Haceloğlu Mahallesi Güngören Sokak No 36/1 11500 Osmaneli/BİLECİK - 0 228 461 40 04

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.